Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Biotalouden kehittäminen Pyhäjärviseudulla

29.9.2023 | 09:00 - 11:00

kädet

Sivuvirrat euroiksi? Mistä osaajat jatkossa? Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan tilannekuvasta ja kehitysmahdollisuuksista elintarvikealan biotalouden toimijoiden kesken. Webinaari järjestetään perjantaina 29.9.2023 klo 9.00-11.00!

Kiertotalouden toteutumisen edellytykset ja toisaalta taloudelliset mahdollisuudet synnyttävät tarpeita uusille verkostoille ja uudelle osaamiselle. Yritysten ja oppilaitosten välillä vahvistetaan yhteyssiltoja, joiden kautta Pyhäjärviseudun yritysten käyttöön mahdollistetaan uusin osaaminen, innovaatiot ja osaava työvoima. Biotalouden kehittäminen Pyhäjärviseudulla -hankkeen tavoitteena on ollut voimistaa Pyhäjärviseudun bio- ja kiertotalouden ekosysteemiä. Hankkeessa kartoitettiin toimijoiden tarpeita, tavoitteita ja erityisesti sivuvirtoihin liittyviä mahdollisuuksia ja toimenpiteiden aikatauluja. Hankkeessa kartoitettiin lisäksi alueen yritysten mahdollisuuksia hyödyntää alan oppilaitoksia tuotekehitysprosesseissa. Tilaisuus järjestetään Biotalouden kehittäminen Pyhäjärviseudulla -hankkeen loppuwebinaarina.

Ohjelma:
9.00 Elintarvikealan kestävää biotaloutta Pyhäjärviseudulla, Asiantuntija Pekka Maijala, Pyhäjärvi-instituutti
9.30 Elintarvikealan koulutus ja koulutusyhteistyö, Lehtori Riitta Alamäki, Länsirannikon Koulutus Oy WinNova
10.00 Yritysnäkökulma osaamistarpeisiin elintarvikealalla, Henkilöstöpäällikkö Anna Viitanen, HKScan Finland Oy
10.30 Biopaja yritysten tukena, Erikoistutkija Johanna Laakso, Luonnonvarakeskus
11.00 Tilaisuuden päätös

Ilmoittaudu mukaan torstaihin 28.9. klo 15 mennessä tämän linkin kautta: https://link.webropol.com/s/biotalous

 

Details

Date:
29.9.2023
Time:
09:00 - 11:00
Website:
https://link.webropol.com/s/biotalous